ЄС звільнив від мита українські труби — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄС звільнив від мита українські труби

Казна та Політика
502
Європейська Комісія в рамках розслідування ситуації з постачанням певних видів сталевих зварних труб на європейський ринок скасувала антидемпінгові мита на імпорт даної продукції з України і ввела остаточні мита для експортерів з Росії, Білорусі та Китаю.
Як повідомляється в офіційному журналі Євросоюзу, в ході розслідування було зроблено висновок, що постачання труб з України не будуть завдавати шкоди європейським виробникам.
Від України в розслідуванні брала участь компанія “Інтерпайп” (Interpipe Europe SA, Лугано, Швейцарія).
Мита для російських підприємств групи ОМК визначені в розмірі 10,1%, для підприємств групи ТМК – 16,8%, для інших російських компаній – 20,5%.
Розмір мит для білоруських підприємств – 38,1%, китайських – 90,6%.
“Інтерпайп” – міжнародна вертикально інтегрована трубно-колісна компанія, що входить в десятку найбільших у світі виробників безшовних труб, є третім за величиною виробником суцільнокатаних залізничних коліс в світі.
У структурі компанії – п’ять промислових активів: “Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (НТЗ)”, “Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)”, “Інтерпайп Ніко-Тьюб”, “Дніпропетровський Втормет” і електросталеплавильний комплекс “Дніпросталь” під брендом “Інтерпайп Сталь “.
Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук і члени його сім’ї.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас