Xiaomi безкоштовно замінить iPhone на новенький Mi Note — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi безкоштовно замінить iPhone на новенький Mi Note

Світ
4042
Китайська Xiaomi планує запустити програму обміну старих iPhone на новенькі трубки власного виробництва. Про це повідомляють джерела, знайомі з планами компанії.
Поки що інформація стосується тільки рідного ринку Xiaomi, але не виключено, що програма може поширитися і на інші країни, де реалізується продукція так званої “китайської Apple”.
Новітні смартфони Mi Note і Mi Note Pro і так досить успішно демонструють амбіції Xiaomi в плані цінового позиціонування. Програма trade-in покликана поставити жирну крапку у виборі, адже з точки зору технічних характеристик новинки Xiaomi перевершують iPhone.
До того ж нові смартфони Xiaomi вже зроблені з можливістю роботи з SIM-картами формату nano-SIM. Тобто власник iPhone може відразу переставити свою SIM-карту в смартфон Xiaomi. Компанія також готує додаток для iPhone, який полегшить міграцію особистих даних при підготовці до покупки смартфона Xiaomi.
Але найголовніше, що власникові уживаного iPhone не доведеться нічого доплачувати. iPhone 5S “з пробігом” можна буде обміняти на новенький Mi Note, а власник iPhone 6 або iPhone 6 Plus може отримати Mi Note Pro.
Швидше за все, що здається iPhone все-таки повинен зберігати працездатність, хоча особливих вимог до його стану не пред’являється.
ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО MI NOTE
Mi Note оснащується дисплеєм з діагоналлю 5,7 дюйма, тобто він більше iPhone 6 Plus і зіставимо з Samsung Note 4. У більш дешевої версії екран Full HD, у старшій – QHD (2560 на 1440 пікселів).
Щільність пікселів досягає 515 ppi у Note Pro. Скло Gorilla Glass 3, зігнуте по гранях як з лицьової, так і з тильної сторін пристрою.
Процесори: Snapdragon 801 і восьміядерний 64-бітний Snapdragon 810. Далі найкумедніше: габарити Xiaomi Mi Note при величезному екрані досить помірні – 155,1×77,6×6,95 мм. Смартфон тонше того ж iPhone 6 Plus і важить менше – 161 г проти 172 г.
Вбудована пам’ять – до 64 гігабайт, розширення не передбачено. Окремо відзначимо, що Xiaomi використовує одне з топових рішень в області відтворення звуку і присвятила його опису частину дорогоцінного часу прес-конференції. Зокрема, Mi Note здатна відтворювати звук в lossless-форматах.
Дешеві і технічно просунуті смартфони Xiaomi розійшлися тиражем в 60 млн штук за минулий рік. Такі результати забезпечили китайської компанії місце в пантеоні топових мобільних вендорів, а на рідному ринку в Піднебесній Xiaomi вдалося обігнати південнокорейського гіганта Samsung.
Флагманські пристрої лінійки Mi коштують близько $300. Mi Note Pro вперше подолав ціновий бар’єр в $500. “Бюджетна” лінійка Redmi коштує менше $150. Для порівняння, топові смартфони Apple коштують понад $1 тис. Без контракту з оператором. Samsung Note і GalaxyS продаються за схожою ціною. Так як же Xiaomi вдається знизити ціну так низько, при цьому зберігши топову начинку?
Згідно з деякими теоріями Xiaomi продає гаджети по собівартості, але заробляє на сервісах. Віце-президент Xiaomi і колишній співробітник Google Х’юго Барра розкрив в інтерв’ю порталу TechCrunch деякі секрети “китайської Apple”.
Важливим фактором, що впливає на зниження ціни пристроїв, також є невелика продуктова лінійка і тривалий цикл продажів кожного з пристроїв. Що важливо, Xiaomi продовжує продавати і старі моделі за зниженими цінами навіть після випуску нових пристроїв.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас