Україна розраховує на підписання з Канадою Угоди про ЗВТ - Абромавічус — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна розраховує на підписання з Канадою Угоди про ЗВТ - Абромавічус

Казна та Політика
602
Підписання Угоди між Україною та Канадою про створення зони вільної торгівлі сприятиме збільшенню товарообігу між двома країнами і притоку канадських інвестицій в Україну, розраховує міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус.
“Сьогодні ми обговорювали перспективи підписання Угоди про вільну торгівлю між нашими країнами. Переговори тривають, залишаються кілька чутливих моментів: підписання цієї угоди позитивно вплине на збільшення обсягу торгівлі з Канадою, а також допоможе збільшити інвестиції”, – сказав він на спільному брифінгу з міністром міжнародної торгівлі Канади Едом Фастом в Києві в понеділок.
А.Абромавічус не уточнив можливих термінів підписання цієї угоди, зазначивши, що переговорний процес знаходиться в активній стадії.
“Я думаю, що наше сильне бажання з обох сторін підписати цю угоду призведе до позитивного результату”, – сказав міністр.
У свою чергу Е.Фаст запевнив, що у Канади немає намірів підписати “порожній документ”, який не принесе Україні ніякої користі.
На його думку, майбутня угода між двома країнами має бути спрямована на продовження канадської підтримки України, її економіки, а також на надання Україні нових можливостей.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас