Мінагрополітики пропонує Раді ввести відкритий реєстр аграріїв, які претендують на держпідтримку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінагрополітики пропонує Раді ввести відкритий реєстр аграріїв, які претендують на держпідтримку

Казна та Політика
110
Міністерство аграрної політики та продовольства пропонує Верховній Раді внести зміни до закону про державну підтримку сільського господарства, яким передбачено створення відкритого реєстру аграріїв, які претендують на держпідтримку. Про це під час круглого столу повідомив заступник міністра аграрної політики і продовольства Володимир Лапа.
“Ми хочемо в новій редакції виписати закон про державну підтримку сільського господарства України, де будуть абсолютно чіткі та прозорі принципи надання державної підтримки. Ми будемо переконувати у Верховній Раді і сподіваємося, що Верховна Рада підтримає публікацію реєстру претендентів на отримання бюджетної підтримки, чіткий і прозорий принцип розподілу і публікацію реєстру тих виробників, які отримують бюджетну підтримку. Щоб кожен міг проконтролювати державу, щоб і натяку на зловживання при розподілі бюджетної підтримки не було”, – заявив Лапа.
Крім того, законопроект передбачає підтримку малих господарюючих форм, це стосується, зокрема, домогосподарств і сімейного фермерського господарства.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас