У Києві частково відновили роботу раніше скасованого транспорту за семи маршрутами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві частково відновили роботу раніше скасованого транспорту за семи маршрутами

Казна та Політика
474
Робота рухомого складу на маршрутах наземного громадського транспорту Києва, рух якого було тимчасово скасовано з 19 січня, частково відновлена.
Як повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації (КМДА), на маршрути вийшли 30 автобусів, 23 тролейбуси та 14 трамваїв.
Також з 19 січня відновлено роботу автобусних маршрутів №2 “Вулиця Булгакова – станція метро” Шулявська “, №5” Вулиця Ізюмська – Залізничний вокзал”
Робота автобусного маршруту №43к “Станція метро” Видубичі “- санаторій” Конча-Заспа “була відновлена 14 січня 2015.
Як повідомлялося, комунальне підприємство “Київпастранс” було змушене з 12 січня скоротити сім маршрутів наземного транспорту і зменшити випуск рухомого складу на лінії в зв’язку з відсутністю необхідного фінансування. Було зупинено роботу двох трамвайних, чотирьох автобусних і одного тролейбусного маршрутів з низьким пасажиропотоком, які мають альтернативу в перевезеннях.
Тимчасово припиняли роботу трамвайні маршрути №25 та №32 автобусні – №2, №5, №43к, №79 та тролейбусний – №2.
При цьому у зв’язку з відсутністю необхідного фінансування для утримання рухомого складу, закупівлі запчастин, паливно-мастильних матеріалів, КП “Київпастранс” змушене було з 12 січня тимчасово зменшити кількість рухомого складу на автобусних, тролейбусних, трамвайних маршрутах: на 120 одиниць на автобусних, 40 одиниць – на тролейбусних та 17 одиниць – на трамвайних маршрутах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас