Union Standard Bank відкрив два нових відділення в Дніпропетровську — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Union Standard Bank відкрив два нових відділення в Дніпропетровську

795
Union Standard Bank розширив свою присутність двома новими відділеннями. Вчора, 14 січня 2015 року, відбулося урочисте відкриття Дніпропетровського відділення No1 та Дніпропетровського відділення No2.
Дніпропетровське відділення No1 розташоване в ТРЦ «Мост-Сіті Центр» за адресою м. Дніпропетровськ, вул. Глінки, 2, графік роботи: понеділок-неділя з 10:00 до 22:00.
Дніпропетровське відділення No2 розташоване в ТРЦ «Cascade Plaza» за адресою м. Дніпропетровськ, бул. Катеринославський, 1, графік роботи: понеділок-неділя з 11:00 до 21:00.
Нові відділення Union Standard Bank надають усі види банківських послуг: прийом депозитних внесків і видача кредитів, прийом комунальних та інших платежів, відкриття і ведення рахунків. Також відділення Банку здійснюють обмін валют і відправку/отримання грошових переказів.
За словами Керівника Дніпропетровських відділень Union Standard Bank Алли Волокітіної, Дніпропетровськ – це велике адміністративне і ділове місто, де активно ведеться бізнес діяльність, тому наявність банку, здатного задовольнити попит на якісні і нестандартні банківські послуги, необхідне клієнтам. «Ми пропонуємо широкий спектр послуг як для юридичних, так і для фізичних осіб. Більше того, наші відділення працюють до пізнього часу і без вихідних, що дає можливість обслуговувати клієнтів в будь-який зручний для них час», – додала вона.
Більше про продукти та графік роботи банку можна дізнатися на сайті Union Standard Bank www.unionstandardbank.com або за телефоном: 044 484 18 88.
Довідка про банк:
Union Standard Bank на ринку України працює з 1994 року. Банк є дійсним членом і учасником наступних установ:
• зареєстрований учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з 22 листопада 2000 року (свідоцтво No 167 від 4 лютого 2014р.);
• членом Українського бюро кредитних історій «УБКІ» та Міжнародного бюро кредитних історій «МБКІ»;
• агентом на здійснення грошових переказів міжнародної системи Avers і партнерів: Лідер, InterExpress, Money Exchange SA, Caspian Money Transfer (CMT), Золота Корона, GEO Intel Express, FASTER, а також – субагентом систем WESTERN UNION, MONEYGRAM;
• членом міжнародної системи SWIFT;
• асоційованим членом VISA International;
• учасником Міжбанківської інформаційно-дилінгової системи Ukrdealing;
• членом Асоціації Українських Банків.
Union Standard Bank належить до 4-й групи банків відповідно до класифікації НБУ за розмірами регулятивного капіталу та сукупних активів. Кількість відділень банку – понад 250. Статутний капітал Union Standard Bank становить 247,5 млн.грн, регулятивний – 463, 2млн.грн. Розмір активів банку станом на 01.10.2014 – 872,9 млн.грн. Ліцензія No208 от 06.12.2013 р., видана Національним банком України.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас