10% київських паркувальників можуть виявитися "мертвими душами" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

10% київських паркувальників можуть виявитися "мертвими душами"

Казна та Політика
473
У комунальному підприємстві “Київтранспарксервіс” майже 10% паркувальників не з’явилося для отримання нарахованої заробітної плати в касі підприємства. Фактично це може означати, що значна частина зарплатного фонду підприємства виплачувалася неіснуючим працівникам. Про такі результати недавнього експерименту повідомили в КП “Київтранспарксервіс”.
Нагадаємо, на початку січня підприємство почало проведення кадрового аудиту з метою виявлення працівників – “мертвих душ”. Так, замість виплати заробітної плати на банківську картку паркувальники повинні особисто з’явитися і отримати нараховані гроші в касі.
За результатами проведеної перевірки та за дорученням міського голови В.Кличка щодо підвищення якості виконання працівниками службових обов’язків, на підприємстві оголошено формування кадрового резерву і набір кандидатів на зайняття вакантних посад. Їх перелік опублікований на сайті підприємства.
Крім того, вже створена атестаційна-дисциплінарна комісія, яка повинна перевірити працівників “Київтранспарксервісу” на відповідність вимогам професійної придатності, а також вирішувати питання про дисциплінарні стягнення.
“Незамінних фахівців не існує. Отже перспектива звільнення без шкоди підприємству швидко “протверезила” голови порушників і посадових осіб, що зловживають своїм становищем”, – зазначив директор підприємства В.Першин.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас