Яценюк пообіцяв публічний конкурс для керівників 62 найбільших держкомпаній — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк пообіцяв публічний конкурс для керівників 62 найбільших держкомпаній

Казна та Політика
803
Кабінет міністрів на засіданні в середу схвалить постанову щодо відбору на публічному конкурсі керівників найбільших державних компаній, повідомив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, відкриваючи засідання уряду.
“Сьогодні уряд України прийме рішення про публічний конкурс та відбір керівників найбільших держкомпаній. Зараз у такий перелік входять 62 найбільші держкомпанії”, – сказав прем’єр.
За його словами, метою такого рішення є залучення до управління найбільш кваліфікованих осіб, здатних вивести держкомпанії на беззбиткову діяльність, провести реформи в ключових державних монополіях.
А.Яценюк уточнив, що постанова передбачає створення публічного номінаційного комітету, до якого кожен бажаючий може направити своє резюме і який потім публічно буде проводити конкурс з відбору керівників держкомпаній.
Як повідомлялося, в кінці 2014 року Міністерство інфраструктури оголосило, що спільно з експертами компаній Talent Advisors, ЕBS і Deloitte починає пошук кандидатів на посаду гендиректора “Укрзалізниці”, аеропортів “Бориспіль” і “Львів”. Прийом даних від кандидатів (резюме) стартував 31 грудня 2014. Планувалося, що він триватиме до 12 січня, проте потім термін був продовжений до 19 січня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас