Ощадна карта «Пластик-Фантастик» – пропозиція від ФІДОБАНК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадна карта «Пластик-Фантастик» – пропозиція від ФІДОБАНК

Кредит&Депозит
630
Назва програми: «Пластик-Фантастик».
Ощадна карта «Пластик-Фантастик» – пропозиція ФІДОБАНКу, яка надає клієнту вільний доступ до заощаджень і дозволяє отримувати 15% річних у гривні на залишок на картковому рахунку. Цей продукт для людей, які бажають цілодобово контролювати свої кошти, самостійно управляти своїми витратами та отримувати максимальний дохід від розміщення своїх грошей навіть на дуже короткий період.
Термін залучення коштів: не обмежений.
Процентні ставки: 15% річних у гривні (на суму понад 1 000 грн), 8% річних (на суму до 1 000 грн).
Максимальна сума : без обмежень.
Ліміти:: 5 000 грн на день на операції зі зняття готівки в банкоматах і касових терміналах (незмінний впродовж строку дії картки), добовий ліміт на суму покупок – до 10 000 грн (може бути змінений клієнтом).
Виплата відсотків: щомісячно на картковий рахунок шляхом приєднання відсотків до суми залишку.
Поповнення рахунку: без обмежень у сумі. Поповнення без комісії – безготівковими переказами з рахунків в інших банках, готівкою у відділеннях ФІДОБАНКу, у терміналах самообслуговування.
Додаткова інформація: клас платіжної картки для доступу до коштів: MasterCard Instant (неіменна миттєвого випуску, з магнітною смугою, безкоштовна) або MasterCard Debit Standard (іменна, чіпова, з платою за випуск). Додаткові безкоштовні сервіси: СМС-інформування, управління коштами через інтернет-банкінг.
Сайт банку: https://fidobank.ua
За матеріалами:
ФІДОБАНК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас