У найближчі 5 років в Cadillac і Alfa Romeo інвестують $18 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У найближчі 5 років в Cadillac і Alfa Romeo інвестують $18 млрд

Фондовий ринок
154
Автовиробники Fiat Chrysler Automotive і General Motors мають намір у найближчі 4-5 років почати випуск по 8 нових моделей Alfa Romeo і Cadillac відповідно, інвестувавши в їх розробку і маркетинг в цілому 18 млрд доларів.
Зокрема, автоконцерн Fiat Chrysler Automotive має намір інвестувати $6 млрд до 2018 року в розвиток люксового бренду Alfa Romeo, заявив голова концерну Серджіо Маркьонне на автосалоні в Детройті.
Компанія розраховує випустити 8 нових моделей автомобілів під маркою Alfa Romeo і збільшити продажі з 70 тис. У 2014 році до 400 тис. в 2018 році. Зокрема, в 2016 році буде представлений компактний кросовер, перший в історії бренду позашляховик, повідомили агентству Bloomberg інформовані джерела.
Основними ринками для просування нових авто стануть Китай і Північна Америка.
Схожу стратегію має американський автогігант General Motors, також оголосив про намір активніше просувати свій люксовий бренд Cadillac. Компанія теж розраховує запустити 8 нових моделей, однак готова витратити на їх розробку і маркетинг вдвічі більше італійського конкурента – $12 млрд в найближчі п’ять років.
Перша з нових моделей, седан під назвою CT-6, буде представлена протягом наступних двох місяців, зазначив бренд-менеджер Cadillac Йохан нісшіх, який перейшов в GM з Nissan в липні минулого року.
Cadillac, як і Alfa Romeo, планує розробити власний легкий кросовер і вийти з ним на китайський ринок, «другий центр зростання продажів», за словами Нісшена.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас