ПриватБанк витратить 5 млн гривень на компенсації клієнтам, які втратили гроші на подвійній конвертації валют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк витратить 5 млн гривень на компенсації клієнтам, які втратили гроші на подвійній конвертації валют

2537
ПриватБанк компенсує своїм клієнтам понад 5 мільйонів гривень втрат від подвійної конвертації валют при оплаті покупок в гривні в зарубіжних магазинах, в тому числі інтернет-магазинах.
Як повідомила прес-служба банку з посиланням на першого заступника голови правління ПриватБанку Олега Горохівського, з 8 січня банк почав повернення клієнтам коштів з автоматичного перерахунку транзакцій DCC, зробленим в період з 29 грудня 2014 по 3 січня 2015 року. Загальна сума повернень становить понад 5 млн. грн.
«Ми прийняли рішення компенсувати втрати клієнтам через нестійкість курсу національної валюти і специфіки міжнародних розрахунків, коли при оплаті за кордоном в гривнях з карти списується сума, яка відрізнялася від вказаної продавцем, – зазначає Олег Гороховський. – Після проведення повернення, кожен клієнт отримає СМС із зазначенням суми компенсацій, також повернення буде показано у виписці Приват24 ».
Якщо у клієнтів є транзакції за кордоном у гривні, вчинені до 29 грудня 2014 року і списана по ним сума не збігається з тією, що зазначена в чеку торговця, інформацію про це потрібно повідомляти на ел.адресу help@pb.ua.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас