Киянам продовжили термін повірки лічильників води до 1 березня 2015 - КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Киянам продовжили термін повірки лічильників води до 1 березня 2015 - КМДА

Казна та Політика
2009
Термін повірки квартирних приладів обліку холодної та гарячої води в Києві у зв’язку з виниклою необхідністю такої повірки для значної кількості споживачів продовжений до 1 березня 2015 року, тоді як раніше він був встановлений до 1 січня 2015 року.
Як повідомила Київська міська державна адміністрація (КМДА) з посиланням на заступника голови КМДА Петра Пантелєєва в середу, відповідний компроміс досягнутий між столичною владою та постачальниками послуг – ПАТ “Акціонерна компанія” Київводоканал “та ПАТ“Київенерго”(обидва – Київ).
“Враховуючи велику кількість споживачів, для яких виникла необхідність здійснити повірку або встановлення нового приладу обліку, прийнято рішення перенести кінцевий термін з 1 січня до 1 березня 2015 року”, – цитується в повідомленні П.Пантелеєв.
При цьому він зазначив, що у разі відсутності повірки квартирних лічильників після 1 березня 2015 нарахування оплати споживачам за послуги водопостачання буде здійснюватися на підставі даних будинкових приладів технологічного обліку.
“Для квартирних приладів обліку води міжповірочний інтервал становить три або чотири роки, залежно від типу лічильника. Але на практиці доведено, що вже після шести років експлуатації прилад обліку не проходить повірку, що також слід врахувати мешканцям”, – уточнив П.Пантелеєв.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас