Яценюк назвав сім завдань уряду, і вже усі - виконані. Бюджет також. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк назвав сім завдань уряду, і вже усі - виконані. Бюджет також.

Казна та Політика
2717
Уряд виконав уcі завдання, які ставив перед собою.
Про це заявив глава уряду Арсеній Яценюк у ході підсумкової прес-конференції 30 грудня.
“Перше – оподаткувати великий, надприбутковий бізнес, друге – закрити максимум податкових ям і схем ухилення від оподаткування – виконано через трансферне ціноутворення. Третє – передбачає стимул платити “білу” зарплату – виконане через зниження єдиного соцвнеску”, – заявив Яценюк.
За його словами, уряду також доручено розробити законопроект про оподаткування предметів розкоші.
Окрім того 4, 5 та 6 завдання – також виконані.
“По малому і середньому бізнесу – зниження податкового навантаження, скорочення витрат на державний апарат, прийняття збалансованого бюджету”, – заявив глава уряду.
“Бюджет є збалансованим. Після наших консультацій з МВФ та міжнародними кредиторами ми внесемо зміни у держбюджет”, – нагадав Яценюк.
При цьому він зазначив, що “ціль – 9 податків з 22 для бізнесу, ми її досягли, але деякі з них “повернулися”, тож їх кількість для сплати у 2015 році може бути відозмінена”.
“І сьоме завдання – показати людям і країні, що є уряд і коаліція, які здатни приймати рішення, навіть о 5 ранку”, – зазначив він.
Говорячи про 2014 рік, Яценюк назвав його роком історичних викликів Україні, і “зрушень і звершень в цілому”, та назвав події на Донбасі “війною, яку оголосила Російська федерація Україні”.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас