Контрольний пакет акцій Polaroid тепер у Marquette Companies — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Контрольний пакет акцій Polaroid тепер у Marquette Companies

Фондовий ринок
285
Інвестиційна компанія Marquette Companies, яка належить одній з найбагатших сімей в Міннесоті, придбала контрольний пакет Polaroid.
Минулого тижня приватний власник акцій компанії отримав дозвіл від Федерального судді у справах про банкрутство на продаж належного йому пакета. Це дозволило інвестором збільшити свою частку в компанії до 65%.
Директор з інвестицій Marquette Companies Янн Озелло Вілкокс пояснив купівлю акцій кількома причинами. Одна з причин – це пошук стратегічних можливостей для росту. Інша причина – це те, що бренд Polaroid є знаковим з працюючою моделлю ліцензування. Остання причина полягає в сильній команді управлінців.
Для Polaroid, на чолі з генеральним директором Скоттом Харді, дана операція дозволить здійснити наступний крок у відродженні знаменитого американського бренду.
Компанія Polaroid, яку заснував Едвін Ленд, розпочала свою роботу в 1937 році в Кембриджі, штат Массачусетс. Виробництво однойменних фотоапаратів для моментальних знімків Polaroid почав з 1948 року. Крім цього, компанія займалася випуском сонячних окулярів, фотоматеріалів, сканерів, плівок і цифрових камер. У 2008 році Polaroid оголосила про своє банкрутство.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас