Обсяг промислового виробництва Сінгапуру знизився на 2,8% в листопаді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обсяг промислового виробництва Сінгапуру знизився на 2,8% в листопаді

Світ
54
Обсяг промислового виробництва Сінгапуру продовжує знижуватися у зв’язку зі збереженням слабких показників у більшості великих галузей, повідомляє MarketWatch.
При цьому зростання випуску електронної продукції не змогло компенсувати загальний спад.
За попередніми даними уряду Сінгапуру, випуск промислової продукції в листопаді впав на 2,8% в річному вираженні, у жовтні спостерігалося скорочення на 0,2%.
Без урахування медико-біологічної галузі виробництво зменшилось на 3,1% в листопаді після зниження на 4,7% в попередньому місяці.
З урахуванням сезонних коливань скорочення обсягів випуску склало 1,4% в листопаді щодо жовтня. У жовтні зростання цього показника становило 2,3%.
Обсяг виробництва у фармацевтичному секторі, який складно прогнозувати, зріс на 24,3% в жовтні в порівнянні з тим же місяцем 2013 року, але в листопаді показав спад на 4,4%. У медико-біологічній галузі в цілому в листопаді спостерігалося зниження випуску на 1,1% після жовтневого стрибка 22,3%.
Великі міжнародні фармкомпанії володіють великими виробництвами на території Сінгапуру, випускаючи тут переважно високоякісні та дорогі медикаменти, наприклад, протиракові засоби. При виробництві такої продукції можливі тривалі перерви у зв’язку із закриттям підприємств на обслуговування між партіями різних препаратів.
Транспортне машинобудування – ще одна важкопрогнозована галузь. У листопаді обсяги виробництва скоротилися на 5,9% в річному вираженні, у жовтні спостерігався спад на 9,8%.
В електронній промисловості, навпаки, було зафіксовано зростання на 1,2%, тоді як у жовтні падіння склало 6,8%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас