Оператор державних лотерей "М.С.Л." протестує проти закриття пунктів продажу лотерей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оператор державних лотерей "М.С.Л." протестує проти закриття пунктів продажу лотерей

Казна та Політика
1459
Оператор державних лотерей “М.С.Л.” (“Лото-Забава”, “Мегалот”, “Хто там” та ін.) протестує проти закриття пунктів продажу лотерей, повідомляють ЗМІ з посиланням на офіційний сайт компанії.
Станом на кінець минулого тижня міліцією було закрито близько 200 точок продажів лотереї “М.С.Л.” з наявних 4500. За інформацією компанії, збитки для державного бюджету від їх закриття досягають 2 млн гривень на тиждень.
У компанії вважають, що така діяльність правоохоронних органів є протизаконною, оскільки вони являють собою альтернативу нелегальному гральному бізнесу і джерелом поповнення державного бюджету.
“Оператор державних лотерей компанія” М.С.Л. “повністю поділяє ті цілі, які висловив публічно Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков – забезпечити державними лотереями захист від нелегального ігрового бізнесу, щоб у такий важкий і відповідальний для країни час державні лотереї ефективно виконували свою головну функцію в суспільстві – забезпечували надходження до державного бюджету “, – сказав генеральний директор компанії-оператора державних лотерей” М.С.Л. “Андрій Урядов.
Державні лотереї проводяться відповідно до Закону “Про лотереї”. Починаючи з 2002 року, ТОВ “М.С.Л.” проводить державні лотереї з використанням електронної системи прийняття ставок.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас