Страхову компанію "Гарант-Авто" виключили з членів МТСБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Страхову компанію "Гарант-Авто" виключили з членів МТСБУ

Фондовий ринок
738
Страхову компанію “Гарант-Авто”, яка ще на початку року входила до топ-5 найбільших гравців сегмента ОСЦПВ, виключили з членів Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ). Про це йдеться в повідомленні бюро.
З 23 грудня СК “Гарант-Авто” втратила статус асоційованого члена МТСБУ. “Підставою припинення членства “Гарант-Авто” стала заборгованість зі сплати відрахувань до фондів МТСБУ більше двох місяців”, – йдеться в повідомленні бюро.
“Гарант-Авто” – один з великих страховиків сегмента “автоцивілки”. За підсумками 2013 року СК займала 5-е місце за обсягом залучених премій, за підсумками 6 місяців 2014 р. компанія опустилася на 9-е місце, а за підсумками дев’яти місяців опустилася з топ-10 на 12-е місце.
Нагадаємо, 21 листопада “Гарант-Авто” втратила статус повного члена МТСБУ. Тоді компанії заборонили укладати договори міжнародного страхування “Зелена карта”. Вчора в бюро уточнили, що “припинення повного і асоційованого членства в МТСБУ не звільняє страховика від виконання зобов’язань за укладеними раніше договорами”.
Повідомляється, що проблеми у страховика почалися давно, і Нацкомфінпослуг навіть планувала ввести в страхову компанію тимчасову адміністрацію. Але спочатку керівництво компанії обіцяло відновити її платоспроможність, а потім регулятор позбувся кворуму для прийняття будь-яких рішень.
За матеріалами:
FinMaidan
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас