"АвтоКрАЗ" завершив виконання низки контрактів з армією Єгипту, поставивши їм останню партію з понад 100 автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"АвтоКрАЗ" завершив виконання низки контрактів з армією Єгипту, поставивши їм останню партію з понад 100 автомобілів

Фондовий ринок
979
ПАТ “АвтоКрАЗ”, що розташоване в Кременчуці Полтавської області, завершило виконання низки контрактів з Міністерством оборони Єгипту, поставивши їм на поточному тижні останню партію з понад 100 автомобілів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби підприємства.
Згідно з контрактними зобов’язаннями, підприємством була виготовлена, представлена до інспекції та відвантажена на адресу замовника чергова велика партія автомобілів КрАЗ різних моделей. Із загального обсягу вироблених автомобілів, а це більше ста одиниць всюдиходів колісної формули 6х6, більше 70% склали бортові автомобілі КрАЗ-6322, решта – шасі КрАЗ-63221. Всі автомобілі виконані в стандартній комплектації: 330-сильний дизель ЯМЗ-238ДЕ, КПП – 9JS150ТА, зчеплення МFZ-430.
Відвантаженню передувала інспекція машин, яка проводилася представниками замовника – фахівцями автомобільного департаменту Міноборони Єгипту.
За словами прес-служби, представники замовника залишилися задоволені результатами перевірки, зазначивши відмінну динаміку і маневреність автомобілів, яку ті показали під час проведення ходових випробувань по дорогах загального користування та на перешкодах випробувально-демонстраційного полігону автозаводу.
Також повідомляється, що, за словами офіцерів єгипетської армії, автомобілі відмінно справляються з поставленими завданнями і нарікань на їхню роботу не надходить.
Варто зазначити, що в поточному році за різними контрактами Міноборони Єгипту було поставлено більше 400 автомобілів. У різний час, починаючи з 1961 року, Кременчуцький автомобільний завод поставив до Єгипту більше 4000 автомобілів КрАЗ.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас