Найважливіші цифри і цитати четверга, 25 грудня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати четверга, 25 грудня

1306
Найважливіші цифри і цитати четверга, 25 грудня:
  • Рада прийняла закон про додатковий імпортний збір у розмірі 5-10%
  • НБУ вирішив реструктуризувати валютні кредити по іпотеці в гривню за курсом 7,99 за долар
  • Рейтинг Барака Обами досяг максимальних значень за останні півтора року – 48%
  • У держбюджеті-2015 передбачено 20 млрд грн на підтримку Фонду гарантування вкладів
Голова комітету економістів України Андрій Новак про бюджет на 2015-й рік
“Раніше задеклароване скорочення податків з 22 до 9 обертається практично щоденними ініціативами нових податків або на перевищення витрат над доходами, або податку на нерухомість, який повинні платити не тільки власники великої нерухомості, а всі власники нерухомості. А це означає, що бюджет 2015-го року стає не просто антисоціальним, антинародним – він стає антилюдським”.
Президент України Петро Порошенко про доручення міністру економічного розвитку і торгівлі Айварасу Абромавічусу скоротити кількість чиновників
“Ви, Айварас, мені здається, лякали їх гільйотиною, прошу, запускайте цю гільйотину відразу, народ вітатиме вас, часу на налагодження цієї гільйотини у вас немає. Я знаю, що це буде непросто, всі регулятори неодноразово заявляли про те, що вони вже дерегульовані далі нікуди, вже немає, що скорочувати. Можу вам сказати як людина, яка мала відношення до реального сектору економіки: це неправда, легше не стало”.
Директор Української міжбанківської Асоціації членів платіжних систем (EMA) Олександр Карпов про проблеми з платіжними картками проблемних банків
“Зазвичай це відбувається через те, що вони вчасно не поповнюють гарантійні депозити, які повинні тримати в VISA і MasterCard … Банкомати ж свого банку (що випустив карту) гроші видавати повинні, інакше проблема не пов’язана з гарантійними депозитами, і є інші нюанси”.
В.о. заступника голови Харківської облдержадміністрації Євген Шахненко про запаси вугілля на Зміївській ТЕС
“На Зміївській ТЕС, яка належить ВАТ” Центренерго “, на сьогоднішній день працює 1 блок з десяти, це всього 6% від встановленої потужності. На сьогоднішній ранок запас вугілля взагалі критичний – 5,5 тисяч тонн вугілля, яких вистачить на роботу на 4 -5 днів … За інформацією директора станції, на підході – 61 вагон російського вугілля “.
Заступник глави Адміністрації президента України Дмитро Шимків про затвердження “Стратегії-2020”
“Під час засідання ради реформ було прийнято рішення схвалити стратегію сталого розвитку і найближчим часом це буде підтверджено указом Президента. На засіданні Нацради реформ були призначені три співголови виконавчого комітету реформ від Президента, уряду і парламенту”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас