Україна може почати поставки озброєння до Індонезії, - «Укроборонпром» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна може почати поставки озброєння до Індонезії, - «Укроборонпром»

Казна та Політика
947
Представницька делегація Генштабу і ВПС Індонезії відвідала підприємства держконцерну «Укроборонпром» та ознайомилася з продукцією авіаційної, ракетно-артилерійської та радіолокаційної галузей ОПК України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби концерну.
«Так, індонезійці відвідали ДАХК “Артем”, що спеціалізується на виробництві авіаційних керованих ракет, обладнанні для авіаційної та спеціальної техніки. Свою увагу зосередили на керованих авіаційних ракетах класу “повітря-повітря”, якими можна оснастити Військово-Повітряні сили Індонезії. Потенційні партнери зацікавилися впровадженням у себе на батьківщині українських військових технологій, а також налагодженням спільного виробництва на потужностях профільних підприємств», – сказано в повідомленні.
Також індонезійці відвідали ДП «Запорізький державний авіаційний ремонтний завод «МіГремонт», який модернізує і проводить капітальний ремонт літаків Міг-25, Су-27, Су-17, Су-25, Су-17 всіх модифікацій, їхніх агрегатів і систем. Також в Запоріжжі індонезійцям демонстрували роботу РЛС «Кольчуга» та інших систем цього типу.
«Укроборонпром» підтвердив свою готовність взяти участь у тендері на поставку техніки, у тому числі радіолокаційної, на потреби ВПС Індонезії.
За матеріалами:
Капітал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас