Підсумки року 2014 «Інтергал-Буд»: побудовано 200 тисяч кв. м житла — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підсумки року 2014 «Інтергал-Буд»: побудовано 200 тисяч кв. м житла

Нерухомість
155
2014-й рік наближається до завершення і традиційно всі компанії підводять підсумки. Компанія «Інтергал-Буд» готова підвести підсумки, розповісти про реалізовані проекти та поділитися здобутками.
Рік для всіх був складним, але для компанії «Інтергал-Буд» ще й плідним. Так, за підсумками 2014-го компанія «Інтергал-Буд» ввела в експлуатацію понад 150 тисяч квадратних метрів, а до кінця року планує збільшити цю цифру до 200 тисяч квадратних метрів житла. Тільки в житловому комплексі «Паркові озера» були введені в експлуатацію, і вже заселені, ще три будинки на 517 квартир. А ще нові жителі вже облаштовують свої квартири і в житловому комплексі «Лідер», який був зданий в експлуатацію достроково і визнаний кращим проектом року в конкурсі «Житло-2014» – отримав Диплом Національної премії «Народне визнання в галузі будівництва». Раніше озвучених термінів, було завершено будівництво будинку №1 житлового комплексу «Малахіт» по вул. Богданівської у Солом’янському районі столиці. За швидкі темпи та якісне будівництво комплекс отримав нагороду – «Випереджаючи час».
Зменшувати темпи компанія не планує і вже на початок 2015 має намір ввести в експлуатацію будинок №2 житлового комплексу «Яскравий» і житловий будинок «Лук’янівський» по вул. Мельникова.
Незважаючи на економічну та політичну нестабільність в країні, компанія «Інтергал-Буд» продовжує запускати нові проекти. Так у вересні стартувало будівництво ще одного будинку в житловому комплексі «Малахіт» та нового комплексу на проспекті Космонавта Комарова, який складатиметься з двох будинків на 250 квартир. У листопаді було розпочато будівництво чергового будинку (№9) у житловому комплексі «Паркові озера», йдуть підготовчі роботи по дому №10. Тут же триває будівництво третьої черги висоток – зводяться чотири будинки. Триває будівництво другої черги в житловому комплексі «Яскравий». Крім іншого, наближається до завершення будівництво будинку №3 житлового комплексу «Деміївка» (Голосіївський район Києва, вул. Деміївська). Тільки в Києві компанія одночасно будує 11 будинків. При цьому «Інтергал-Буд» веде будівництво своїх проектів виключно за рахунок власного фінансування, що дозволяє продовжувати роботи в повному обсязі і розвивати нові проекти.
Продуктивна робота «Інтергал-Буд» цього року не залишилася непоміченою: компанія отримала нагороду в номінації «Надійний забудовник» та «Девелопер Року» у конкурсі «Айбілд Україна» (Ibuild Ukraine-2014). Також призером в номінації “Кращий житловий комплекс року” став житловий комплекс “Паркові Озера”. Конкурс був організований Конфедерацією Будівельників України – об’єднанням, до якого входить більше 80% компаній будівельної галузі (понад 700 організацій) і має представництва у всіх областях України. Організатором також виступило одне з найбільших українських інформагентств – «ЛІГАБізнесІнформ».
Компанія «Інтергал-Буд» не збирається здавати позиції і в наступному році: нові об’єкти на 2015 рік вже проектуються. Так, планується забудова житлових комплексів на Позняках – тут буде побудовано 5 будинків загальною площею понад 65 тисяч квадратних метрів, на Нивках і в селищі Гатне (Київська область). Йде активне проектування ІІ черги будівництва житлового комплексу «Малахіт» та житлового комплексу на А. Барбюса, буде продовжено будівництво наступних черг житлових комплексів «Паркові Озера», «Яскравий» і «Деміївка». Крім столичної нерухомості компанія «Інтергал-Буд» активно будує і в інших містах України: Львові, Рівному, Житомирі, Ужгороді та Мукачеві.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас