ПФТС отримала згоду НБУ на запуск торгів валютними ф'ючерсами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПФТС отримала згоду НБУ на запуск торгів валютними ф'ючерсами

Валюта
662
Фондовий майданчик ПФТС (Київ) першим серед українських організаторів торгів отримав згоду Національного банку України (НБУ) на запуск торгів валютними ф’ючерсами.
Як повідомляється в прес-релізі біржі, управління валютних операцій і аналізу фінансових ринків НБУ погодило примірні форми ф’ючерсних контрактів на курс долара США – українська гривня, які ПФТС надала на початку грудня – 18 грудня 2014.
За словами голови правління ПФТС Ігоря Селецького, які наведені в прес-релізі, біржа почне роботу по запуску ф’ючерсних контрактів тільки після узгодження примірних форм з Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку.
“Очікуємо розгляд Нацкомісією документів вже найближчим часом. Сподіваємося, це відбудеться до Нового року”, – зазначив глава біржі.
Біржа ПФТС, заснована в 1996 році, є одним з найбільших організаторів торгів цінними паперами в Україні. Станом на початок 2014 членами біржі були 176 професійних учасників ринку цінних паперів (провідних інвестиційних компаній і банків).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас