ДАІ в Києві не буде: до весни замість неї буде створена патрульна поліцейська служба - Аваков — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДАІ в Києві не буде: до весни замість неї буде створена патрульна поліцейська служба - Аваков

Казна та Політика
1037
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков анонсує ліквідацію Державної автоінспекції в Києві і створення до весни 2015 замість неї патрульної поліцейської служби, після чого дане нововведення буде запроваджено і в інших містах держави.
“Скоро в Києві ДАІ не буде. Буде нова поліцейська патрульна служба. З новими підходами, правилами, новими людьми. Сподіваюся, і з новою вашою довірою. З 20 січня 2015 почнемо набір людей на навчання в нову патрульну службу Києва. Конкурсний відбір і тестування, три місяці жорсткого тренінгу та навчання – знову тести – і, коли, як вважаю, відсотків 50% пройде всі випробування – отримаємо навесні нову патрульну поліцейську службу в Києві “, – написав А.Аваков у своєму Фейсбук в середу вранці.
Далі, очікує міністр, аналогічна реорганізація розгорнеться в “великих і малих містах країни”.
А.Аваков відзначає, що набір в цю патрульну службу відкритий для всіх: військових, міліціонерів, студентів і дипломованих фахівців- “головне принциповий і доброзичливий настрій на нову якість”.
“Проходьте тести і навчання + приймайте нові правила і зміну пріоритетів + посміхайтеся! + приймайте високу зарплату нарівні з відповідальністю і = ви будете поліцейським патрульним !! Будемо змінювати країну разом!”, – написав міністр.
А.Аваков також поінформував, що подробиці про створення нової структури в складі МВС України будуть озвучені на найближчому брифінгу в міністерстві.
“Попрошу Еку Згуладзе (новопризначена заступник міністра МВС – ІФ) докладно розтлумачити все, що ми задумали провести в цій чутливій сфері нашої роботи”, – написав міністр.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас