У Порошенка заявляють, що зміни від реформ стануть відчутні влітку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Порошенка заявляють, що зміни від реформ стануть відчутні влітку

Казна та Політика
1789
Глава Адміністрації президента Борис Ложкін прогнозує перші відчутні результати реформ протягом 3-6 місяців (у березні-червні).
“В принципі, підготовлена база, яка дозволить в найближчі три-шість місяців показати всьому світу і України, що тут відбуваються серйозні зміни”, – сказав глава Адміністрації.
Ложкін зазначив, що коли він вперше проаналізував стан системи державної влади, то зрозумів, що її не існує, і новій українській владі довелося набирати нових співробітників, на ходу будувати армію, вирішувати десятки проблем, які накопичилися за 23 роки незалежності.
Зараз же в систему прийшли нові люди і напрацьовано велику кількість законопроектів, які, на переконання Ложкіна, парламент буде тепер швидко приймати.
У числі вже відбулися він відзначив ініціативу Президента Петра Порошенка скасувати спільний прокурорський нагляд.
Крім того, Ложкін зазначив, що у Адміністрації в парламентсько-президентській республіці недостатньо повноважень для самостійного впровадження швидких змін.
Нагадаємо, Порошенко має намір затвердити склад Національної ради реформ до 21 грудня.
Міністр охорони здоров’я Олександр Квіташвілі прогнозує перші результати реформи охорони здоров’я в кінці 2015 року.
Міністр закордонних справ Польщі Гжегож Схетина вважає, що Україні необхідно якомога швидше проводити реформи з децентралізації, незважаючи на ситуацію в Донецькій і Луганській областях.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас