Потужні снігопади в Японії забрали життя дев'яти людей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Потужні снігопади в Японії забрали життя дев'яти людей

Світ
514
Жертвами снігопадів, що обрушилися на Японію стали принаймні дев’ять осіб.
Снігопади вже два дні вирують на півночі і заході Японії. Нещасні випадки з летальними наслідками сталися на самому північному острові – Хоккайдо, а також в префектурах Ніїгата, Акіта, Хіросіма, Айті та інших. Часто люди ставали жертвою нещасного випадку під час розчищення та прибирання снігу на дахах своїх будинків і близько ділянок. Жителі приватних будинків зазвичай змушені, не чекаючи закінчення негоди, скидати сніг з дахів, побоюючись того, що вони не витримають його ваги.
У місті Токаматі в префектурі Ніїгата літній чоловік, розчищаючи дах, зірвався вниз і був похований під снігом. Чоловік загинув. Як повідомила пожежна охорона міста, що виконує в Японії функції МНС, до цього часу висота сніжного покриву в Токаматі залежно від району становила від 1,61 до 2,41 метра.
У префектурі Акіта жінка, розчищаючи від снігу ділянку навколо будинку, впала в відвідну канаву і померла.
У префектурі Тояма під час розчищення проточної канави від снігу загинув 29-річний співробітник пожежної охорони.
Область низького тиску, що поширена у вівторок і середу на півночі Японії, принесла з собою шквалистий вітер і рясні снігопади в північні райони, на узбережжі Японського моря і в західні і центральні райони. Були скасовані заняття в школах, відбувалися перебої в подачі електроенергії і роботі транспорту.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас