Кличко обіцяє в 2015 р. почати боротьбу з паркуванням на тротуарах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко обіцяє в 2015 р. почати боротьбу з паркуванням на тротуарах

Казна та Політика
738
Мер Києва Володимир Кличко пообіцяв почати в 2015 році боротьбу з автомобілями, що паркуються на тротуарах. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації (КМДА).
“Міська влада працює над складанням транспортної інфраструктури Києва. Зокрема, у 2015 році місто планує впровадити нову систему паркування автомобілів”, – йдеться в повідомленні з посиланням на заяву Кличка.
“Зараз ми починаємо розробку плану парковки в місті, тому що нам потрібно прибрати автомобілі, що стоять на тротуарах, які повністю блокують одну, а іноді й дві смуги руху. Впроваджувати цю програму ми будемо в 2015 році”, – повідомив мер.
Крім того, для руху громадського транспорту будуть виділені окремі смуги, а для велосипедистів створять окремі доріжки, кількість яких у Києві стабільно збільшується.
“Їздити на велосипеді по місту – небезпечно, тому що немає велосипедних доріжок. Тому нам потрібно розвивати транспортну інфраструктуру так, щоб киянам було зручно їздити не тільки на автомобілях, але і на велосипедах”, – додав Кличко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас