Під Києвом пограбували ювелірний магазин - на 1 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Під Києвом пограбували ювелірний магазин - на 1 млн грн

Кримінал
1271
В Борисполі (Київська область) двоє невідомих, одягнені у все чорне і балаклави, влаштували наліт на ювелірний магазин, вкравши з нього прикрас на суму близько 1 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Київській області.
Злочинці зайшли до приміщення одного з торговельних центрів Борисполя, зробили кілька пострілів у стелю і наказали всім відвідувачам і продавцям магазину лягти на підлогу.
«У одного з нападників в руках був предмет, схожий на автомат. Після чого зловмисники розбили вітрину ювелірного кіоску, який орендував місце в торговельному закладі, і заволоділи золотими виробами на суму близько 1 млн гривень », – йдеться в повідомленні.
Під час нальоту продавця ювелірного кіоску в приміщенні не було – жінка йшла на обідню перерву. В результаті нападу ніхто з відвідувачів і продавців торгового закладу не постраждав.
В даний час міліція шукає грабіжників. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас