Авіакомпанія МАУ буде частіше літати з Києва до Москви — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авіакомпанія МАУ буде частіше літати з Києва до Москви

Особисті фінанси
440
Авіакомпанія “Міжнародні aвіалініі України” (Київ) має намір збільшити щоденну частоту польотів за маршрутом “Київ – Москва” з початку літньої навігації з 3 до 4.
Про це журналістам повідомив президент авіакомпанії Юрій Мірошников.
“У нас є плани додати одну частоту в Пітер і Москву”, – сказав Мірошников.
Він додав, що авіакомпанія має намір додати частоту в Санк-Петербург з кінця грудня, а до Москви – з початком літньої навігації.
Мірошников відзначив високу заповнюваність рейсів “Київ – Москва”.
“На рейс” Москва – Київ “для одного знайомого я на сьогодні намагався пробивати місця – місць немає”, – зазначив президент МАУ.
За його словами, скасування Російськими залізницями поїздів в Україні не призведе до значного збільшення пасажиропотоку на авіарейсах, оскільки основний обсяг залізничних перевезень між Києвом і Москвою здійснює “Укрзалізниця”, яка поки не оголошувала про намір припиняти рейси.
В даний час МАУ виконує три польоти в день з аеропорту “Бориспіль” в “Домодєдово” і один авіарейс на день з “Борисполя” до аеропорту Санкт-Петербурга.
Згідно з офіційним сайтом МАУ авіакомпанія має намір з 26 грудня по 13 січня додати ще один рейс до Санкт-Петербурга на кожен день тижня, крім середи та суботи.
Як повідомляло агентство, авіакомпанія “Візз Ейр Україна” (Київ) відкрила новий рейс “Київ – Москва (Росія)” з 30 вересня 2014 року.
МАУ має намір відкрити 9 міжнародних рейсів з регіонів на період літньої навігації 2015 року.
Авіакомпанія розширить мережу міжнародних маршрутів з регіонів України, зв’язавши Одесу з Москвою, Санкт-Петербургом (Росія) і Вільнюсом (Литва), Львів – з Римом, Болоньєю (Італія), Мадридом (Іспанія), і Тель-Авівом (Ізраїль), а Харків – з Батумі (Грузія) і Тель-Авівом.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас