Україна та ЄС перейдуть на новий рівень відносин - верховний представник ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна та ЄС перейдуть на новий рівень відносин - верховний представник ЄС

Казна та Політика
426
Україна і Європейський Союз повинні перейти на новий рівень відносин, зокрема в питанні реалізації намічених України реформ.
Про це сьогодні, 17 грудня, на прес-конференції в Києві заявила верховний представник ЄС з питань спільної зовнішньої політики та політики безпеки Федеріка Могеріні.
«Зараз уже прийшов час для України та Європейського Союзу перейти на новий рівень наших відносин, такий рівень, який обернеться конкретними результатами», – сказала вона, підкресливши, що «це буде реалізація намічених реформ».
За словами Могеріні, Євросоюз вітає рішення української влади про реформування країни і закликає до негайної реалізації цих реформ.
Вона повідомила, що в четвер у Брюсселі поінформує про підсумки свого дводенного візиту до України: «Рада Європи завтра буде проінформована».
Крім того, верховний представник ЄС підкреслила, що Євросоюз підтримує Україну в її готовності до виконання Мінських домовленостей.
«Інформацію, яку я вам привезла сьогодні, з одного боку, – це те, що Європейський Союз і раніше дуже твердо і рішуче підтримує український народ, підтримує і сприяє процесу, ініційованому в Мінську, щоб реалізувати всі пункти, записані в Мінській угоді по подоланню конфлікту на сході України », – сказала Могеріні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас