Україна підготувала "план Маршалла" під донорську конференцію - над ним працювало більше 300 фахівців з України та Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна підготувала "план Маршалла" під донорську конференцію - над ним працювало більше 300 фахівців з України та Європи

Казна та Політика
3263
Уряд завершив підготовку плану відновлення країни на 2015-2017 роки, під який планується залучити кошти в ході міжнародної донорської конференції.
“Команда Кабінету міністрів, яку раніше очолював колишній віце-прем’єр Володимир Гройсман, завершила роботу над планом відновлення країни на 2015-2017 рр.”, – повідомив заступник голови адміністрації президента Дмитро Шимків на брифінгу.
Шимків зазначив, що над цим документом працювало більше 300 фахівців з України та країн Європи.
“План був переданий прем’єр-міністру і президенту, і він є одним з елементів для підготовки донорської конференції, яка відбудеться в наступному році”, – вказав він.
Нагадаємо, про те, що уряд приступив до розробки плану відновлення країни, профінансувати який пропонується західним партнерам, прем’єр Арсеній Яценюк повідомив в липні. Він назвав ці пропозиції “планом Маршалла” для України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас