Сенсаційний історія про підлітка, який заробив на біржі $72 млн, виявилася вигадкою - він працював тільки на симуляторі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сенсаційний історія про підлітка, який заробив на біржі $72 млн, виявилася вигадкою - він працював тільки на симуляторі

Світ
1631
Історія про американського старшокласника Мохаммеда Ісламі, який, як повідомлялося раніше, заробив на біржі 72 мільйони доларів, виявилася вигадкою. Про це він сам розповів в інтерв’ю New York Observer.
За словами 17-річного молодого чоловіка, він ніколи не торгував справжніми акціями. Мохаммеду Ісламу вдалося лише працювати з програмами, що симулюють реальні торги.
Молодий чоловік зізнався, що його інвестиційна стратегія дійсно показувала хороші результати на віртуальних торгах. І, можливо, могла б принести непоганий прибуток на біржі. Як розповів старшокласник, цифра в 72 мільйони доларів вигадана.
За словами Мохаммеда, через публікації він сильно посварився з батьками. «Моя мама сказала, що більше ніколи не буде зі мною розмовляти. А батько взагалі хотів відмовитися від мене », – заявив підліток.
14 грудня газета The New York Post повідомила, що старшокласник з нью-йоркського району Квінс сколотив на біржі статок в 72 мільйони доларів. Видання зазначало, що Мохаммед купив собі автомобіль BMW і орендував дорогу квартиру на Манхеттені, а також планував разом з друзями відкрити свій хедж-фонд.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас