Американський школяр на біржі заробив 72 млн доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американський школяр на біржі заробив 72 млн доларів

Валюта
3085
Учень однієї з нью-йоркська шкіл імені Пітера Стейвесанта 17-річний Мохаммед Іслам заробив на біржі 72 млн доларів, займаючись цим тільки в обідню перерву.
У Мохаммеда є апартаменти на Манхеттені та одна з останніх моделей BMW, яку він нещодавно придбав, але поки батьки забороняють йому їздити на ній. Живе він теж поки в батьківському домі.
Батьки Мохаммеда Іслама приїхали з бідних районів Бенгалії і тому тримають сина в строгості. Ще маленьким хлопчиком Іслам захоплювався математикою і перші свої кроки на біржі спробував у 9 років. Кумиром Мохаммеда є засновник приватних інвестиційних фондів Пол Тьюдор Джонс.
Школяр впевнений, що грати на біржі досить просте заняття. Наступного року він планує з друзями заробити на біржі мільярд доларів. За словами мільйонера, гроші – це головна рушійна сила світу. “Без грошей бізнес не буде працювати. Не буде інновацій, інвестицій, продуктів і робочих місць”, – заявив Іслам.
Через рекордне зростання акцій фонду Berkshire Hathaway на 27%, Уоррен Баффет змістив на третє місце мільярдера Карлоса Сліма, посівши друге. Його статок на даний момент оцінюється в 73,7 млрд доларів.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас