Найважливіші цифри і цитати п'ятниці, 12 грудня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати п'ятниці, 12 грудня

1035
Найважливіші цифри і цитати п’ятниці, 12 грудня:
  • Мінфін пропонує скоротити кількість депутатів з 450 до 150 чоловік
*Палата представників США проголосувала за виділення Україні $1 млрд
  • У Київраді вирішили перейменувати 11 вулиць в столиці
“Пропонуємо додати: при розгляді кандидатури на посаду голови НБУ обов’язково заслухати доповідь кандидата про чіткі напрями майбутньої діяльності, а при розгляді подання на звільнення голови НБУ – обов’язково заслухати результати діяльності на посту”.
В. о. заступник голови НБУ Владислав Рашкован про курс долара
“Я вже як то казав, що, коли ми перестанемо обговорювати цю тему [курс], я буду вважати, що реформи банківського сектора вдалися. Тому що американець, прокидаючись вранці, не думає про те, який сьогодні курс долара по відношенню до євро” .
Глава наглядової ради банку “Національний кредит” Андрій Оністрат про введення мораторію на дострокове вилучення депозитів
“Я вважаю, що потрібно вводити мораторій на дострокове розірвання депозитів. Такий крок не вирішить всіх проблем, проте матиме позитивний вплив на фінансовий стан банків. Гривневі вклади вилучаються з банків і конвертуються в іноземну валюту, з якої лише 25% знову вноситься в кредитно фінансові установи”.
Міністр оборони України Степан Полторак про збільшення української армії
“Чисельність Збройних Сил України в минулому році збільшилася. Торік нас було 130 тис. Зараз 232 тис. Планується довести чисельність Збройних Сил до 250 тисяч людей”.
Міністр охорони здоров’я Олександр Квіташвілі про страхову медицину
“Ризики для створення страхової медицини сьогодні вкрай високі. Тому що фінансування йде по ліжках (лікарняним – ред.), а така система не буде цікава жодній страховій компанії. А державну страхову компанію я створювати не буду”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас