США вимагає від України реформ за трьома напрямками - нардеп — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США вимагає від України реформ за трьома напрямками - нардеп

Казна та Політика
1864
США вимагає від України реформ у сфері енергетичного сектора, протидії корупції та децентралізації. Про це під час брифінгу сказав народний депутат від БПП Сергій Лещенко.
Він зазначив, що перебував у Сполучених Штатах разом з нардепом Ганною Гопко, де вони брали участь у заходах Національного демократичного інституту, а також зустрілися з віце-президентом США Джо Байденом, а також з колишнім держсекретарем Мадлен Олбрайт.
“У ході цих зустрічей ми почули три запити від американського політичного керівництва … три призови до реформ, які вони хочуть побачити від України, яких вони вимагають від України. Перше – це реформа в енергетичній сфері … Друга проблема … – це початок справжньої антикорупційної політики. Зокрема, початок функціонування Антикорупційного бюро з наступного року … І третій запит – .. це необхідність внесення змін до Конституції для того, щоб почалася децентралізація “, – зазначив С.Лещенко.
Відзначимо, Президент України Петро Порошенко 25 вересня представив концепцію реформ, які повинні підготувати Україну до вступу в ЄС – “Стратегія 2020”. Ключовий з цих реформ повинна стати судова.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас