Apple зробить 24 млн годинників Apple Watch за перший рік продажів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple зробить 24 млн годинників Apple Watch за перший рік продажів

Технології&Авто
342
Компанія Apple замовила постачальникам виробництво 24 мільйонів розумних годинників Apple Watch на 2015 рік. Про це пише видання Apple Insider з посиланням на тайваньські ЗМІ.
Якщо ця інформація підтвердиться, то Apple робить вельми сміливу ставку. Так, в 2013 році по всьому світу було продано всього 3,3 мільйона фітнес-браслетів.
За даними видання Taiwan’s United Daily News, компанія Quanta Computer, який виробляє годинники для Apple, почала активно набирати нових співробітників, щоб виконати замовлення. Спочатку Quanta збільшила штат з двох до 10 тисяч осіб, а найближчим часом кількість працівників може подвоїтися.
Apple представила свій перший переносний пристрій – Apple Watch – на початку вересня разом з новими iPhone 6 і iPhone 6 Plus. Глава компанії Тім Кук тоді заявив, що годинники вийдуть в продаж на початку 2015 року, хоча точна дата поки не називалася.
Видання також повідомляє, що Apple запустить годинник в масове виробництво в січні 2015 року – приблизно на місяць раніше, ніж припускали експерти ринку. Перша партія, яка вийде на ринок орієнтовно навесні, складе близько 3-5 мільйонів пристроїв.
Годинники від Apple будуть доступні в трьох основних модифікаціях – модель Apple Watch Sport, яка відрізняється від вологи й пилу, основна модифікація Apple Watch з екраном з сапфірового скла і зі сталевим корпусом, і Apple Watch Edition із золотим покриттям корпусу, а також сапфіровим склом. Крім того, годинники будуть доступні в двох розмірах – з діагоналлю екрана 38 і 42 міліметри.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас