Одна з найбільших будкорпорацій України попалася на ухиленні від сплати податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Одна з найбільших будкорпорацій України попалася на ухиленні від сплати податків

Казна та Політика
3941
Головне управління Державної фіскальної служби в Києві почало розслідувати факт ухилення від сплати податків на суму 6,7 млн гривень компанією, що входить в одну з найпотужніших будівельних корпорацій України. Про це йдеться в повідомленні територіальних органів служби в Києві.
Зокрема, в ході розслідування було встановлено, що корпорація платила 3 тис. працівників заробітну плату «в конвертах». ДФС з’ясувала, що керівництво компанії робило це з метою ухилення від сплати єдиного соціального внеску, податку з доходів громадян та військового збору.
Фахівці оперативно-слідчих підрозділів фіскальної служби спільно з працівниками районної прокуратури провели обшук в офісному приміщенні компанії, де були виявлені і вилучені незаконно переведені в готівку 3,4 млн гривень і майже 300 тис. доларів, які призначалися для виплати «сірих» зарплат.
Кримінальне провадження за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Нагадаємо, що фіскальна служба також розслідує зараз ухилення від сплати податків на 3,6 млн гривень цукровим заводом в Харківській області.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас