Honda і Nissan розширюють відкликання автомобілів в Японії через можливі дефекти подушок безпеки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda і Nissan розширюють відкликання автомобілів в Японії через можливі дефекти подушок безпеки

Технології&Авто
121
Honda Motor Co. і Nissan Motor Co. розширюють відкликання автомобілів в Японії у зв’язку з дефектом подушок безпеки, випущених Takata Corp.
За інформацією міністерства транспорту Японії, Honda відкличе додатково 171,83 тис. автомобілів, Nissan замінить подушки безпеки в 82,951 тис. машин.
Обидві компанії також оцінюють необхідність додаткового відкликання автомобілів за межами Японії, заявив представник Мінтрансу Мамору Нісимура.
Honda, що є найбільшим замовником Takata, відкликала вже близько 13 млн автомобілів по всьому світу через потенційні проблеми з використанням подушок безпеки. Дефекти подушок безпеки, випущених Takata, вважаються причиною загибелі принаймні п’яти чоловік.
Останній випадок самовільного вибуху подушки безпеки Takata був в Японії в листопаді, він стався в автомобілі Toyota, відправленому на смітник, тому ніхто не постраждав.
Після цього, Toyota Motor Corp. оголосила про відкликання близько 190 тис. автомобілів в Японії і Китаї.
11 світових автовиробників, включаючи Toyota, Honda і Chrysler, відкликали близько 17 млн автомобілів по всьому світу за останні шість років через можливі дефекти подушок безпеки Takata.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас