Лише третина українців задоволені життям - опитування R&B — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лише третина українців задоволені життям - опитування R&B

Особисті фінанси
306
Дві третини жителів України не задоволені своїм нинішнім життям, свідчать дані дослідження громадської думки, проведеного компанією Research&Branding Group.
Згідно прес-релізу, на сьогодні 62% опитаних українців не задоволені життям, тоді як задоволені 35% респондентів.
В даний час жителі України відчувають переважно негативні емоції: тривогу (54%), страх (22%), розгубленість (18%), безвихідь і песимізм (по 11%). Серед позитивних відчуттів переважають надія (44%) і оптимізм (17%). Порівняно з червнем у жителів України суттєво посилилося почуття страху (+ 8%).
Переважна більшість респондентів (88%) на сьогодні оцінюють економічне становище країни як загалом погане, тільки кожен десятий (10%) – як середнє.
Крім того, переважна більшість опитаних українців (80%) оцінюють політичну ситуацію в країні як в цілому нестабільну, тоді як стабільної її вважають лише 4% опитаних жителів країни, ще 16% характеризують політичну ситуацію в наскільки стабільною, настільки й ні.
Компанія Research&Branding Group у період з 20 листопада по 1 грудня 2014 вивчила громадську думку жителів України (за винятком АРК, Севастополя, Донецької та Луганської областей) щодо їх оцінки поточної соціально-політичної ситуації в країні. Респонденти відбиралися за квотною вибіркою, що репрезентує доросле населення України за регіоном проживання (область), статтю і віком. Обсяг вибіркової сукупності склав 2,132 чол. Очікувана середня похибка вибірки – ± 2,5%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас