МВС пообіцяло закрити всі "незаконні гральні установи" вже до 14 грудня - і "карати жорстко" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВС пообіцяло закрити всі "незаконні гральні установи" вже до 14 грудня - і "карати жорстко"

Кримінал
615
Про це повідомив глава МВС Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook. «Все те, що давало «підстави» працювати ігровим точкам розглянуто на спеціальній нараді в МВС. Державний експертно-криміналістичний центр МВС України провів експертизу. Висновок – всі ігрові точки на території України підлягають закриттю », – заявив Аваков. За його словами, відповідна інструктивна шифротелеграма направлена всім обласним главкам міліції.
«До кінця поточного тижня всі незаконні гральні заклади повинні бути закриті. Відповідальність виконання – персональна відповідальність керівників обласних УВС», – повідомив Аваков, додавши, що «вимагати і карати жорстко».
«Вчора у Дніпропетровську в рамках порушеної кримінальної справи (ст.203-2 ККУ), проведено 23 обшуки і за результатами знешкоджено мережу з 21 грального закладу і двох офісів. В ході операції в організаторів незаконних гральних закладів вилучено 223 гральних автомати, 3 рулетки, 84 спецкомпьютера, 120 тис.грн, $5.7тис. Реалізовані персональні судові санкції до організаторів », – повідомив глава міністерства.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас