Лоукостер UP майже вдвічі підвищує тарифи на багаж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лоукостер UP майже вдвічі підвищує тарифи на багаж

Особисті фінанси
890
З 1 січня вартість багажу на рейсах Київ-Тель-Авів ізраїльського лоукостера UP підніметься з $20 до $35 при попередній оплаті, повідомили в авіакомпанії. При оплаті багажу прямо в аеропорту вартість його перевезення підвищиться з $40 до $70. Нові тарифи застосовуються до квитків економ-класу, купленим після 1 січня 2015
Нові правила, як не дивно, на руку тим, хто подорожує з кількома валізами: другу, третю, четверту і п’яту валізу можна буде перевозити за фіксованою ціною $35 за штуку при оплаті заздалегідь і $70 при оплаті в аеропорту. А нинішні правила, що діють при купівлі квитка до 31 грудня, передбачають, що перевезення другої валізи коштує $50 при попередній оплаті, $70 – в аеропорту, а третя-п’ята валізи стоять значно дорожче: цілих $190 при оплаті заздалегідь і $210 при оплаті в аеропорту.
«Шоста валізу і більше не приймається, і слід заздалегідь узгодити її посилку з відділом вантажних перевезень за окрему плату», – попередили в київському представництві El Al.
Основний лоукостер України – WizzAir-Україна – зараз надає право безоплатного провезення одного місця багажу до 32 кг, а материнська компанія WizzAir (Угорщина) стягує плату за весь багаж: від 240 до 560 грн за місце в залежності від маршруту і сезону. В українській дочці запевняють, що переймати цю практику поки не планують. «Незважаючи на погіршення економічної ситуації, ми не плануємо переходити на практику оплати будь-якого багажу», – запевнив «Вістям» менеджер з комерційної діяльності WizzAir-Україна Вадим Третяк.
Як писали «Вести», ізраїльський перевізник El Al почав виконувати польоти з Тель-Авіва до Києва, Ларнаки, Берлін, Прагу і Будапешт з весни 2014 року під брендом UP з використанням концепції лоукост перевезень. Зараз польоти здійснюються щодня, крім суботи. Всього у нього вісім рейсів: шість ранкових рейсів і два вечірніх.
Мінімальний тариф в одну сторону без урахування додпослуг – $99. Перевезення ручної поклажі входить в тариф. Решта оплачується окремо: перевезення багажу (до 23 кг), харчування, вибір місця і реєстрація в аеропорту (онлайн – безкоштовно, в аеропорту – $10).
У Тель-Авів з Києва також літає МАУ. Рейси здійснюються щодня, причому у четвер, суботу та неділю – тричі на день, в інші дні – двічі. Економ-варіант в обидві сторони коштує 3809 грн, бізнес-клас – 13 тис. грн. В економ-класі передбачено безкоштовний (включений у вартість квитка) перевіз одного багажного місця до 23 кг, в бізнес-класі – двох. Перевезення додаткового місця в багажі – 75 євро.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас