"Укрзалізниця" запропонувала на новорічні та різдвяні свята 135 рейсів додаткових потягів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" запропонувала на новорічні та різдвяні свята 135 рейсів додаткових потягів

Особисті фінанси
148
Державна адміністрація залізничного транспорту України (“Укрзалізниця”) для забезпечення потреб населення в перевезеннях на новорічні та різдвяні свята станом на 9 грудня призначила 12 додаткових поїздів на 135 рейсів.
Як повідомив начальник головного пасажирського управління “Укрзалізниці” Ігор Бреус на прес-конференції в Києві у вівторок, також шість цілорічних поїздів здійснять додаткові рейси.
Загалом під час пікових перевезень з 25 по 31 грудня щодоби курсуватимуть в середньому 169 поїздів далекого прямування.
За словами І.Бреус, до теперішнього часу на 25 – 31 грудня у продажу є більш 404,5 тис. вільних місць. Найбільше пропозицій для подорожей залізницею у західному та одеському напрямках – до місць масового відпочинку.
Згідно прес-релізу, розданому в ході прес-конференції, в західному напрямку “Укрзалізниця” забезпечила 135 тис. місць, з яких ще вільні більш 46,7 тис. місць. В середньому на Західну Україну щодоби будуть відправлятися 30 поїздів.
В одеському напрямі пропонується понад 69 тис. місць, з них зараз вільні 44,2 тис. місць. У цьому напрямку курсуватимуть в середньому 16 поїздів щодоби.
Протягом новорічних і різдвяних свят додаткові поїзди курсуватимуть з Києва до Ужгорода, Івано-Франківськ та Миколаєва, з Одеси в Кривий Ріг, Ужгород та Чернівці, з Харкова до Ужгорода і з Дніпропетровська до Львова.
Зокрема, в західному напрямку з Києва курсуватиме шість додаткових поїздів (79 рейсів), з інших міст – п’ять поїздів (40 рейсів). В одеському напрямі з міст України курсуватиме два потяги: №210 / 209 Миколаїв-Київ та №564 / 563 Кривий Ріг – Одеса (16 рейсів).
Уже відкрито попередній продаж квитків на 11 додаткових поїздів. У разі попиту та при наявності рухомого складу “Укрзалізниця” збільшить кількість вагонів в графікових потягах.
Крім цього, за словами І.Бреус, для попередження випадків перепродажу залізничних квитків сторонніми особами керівництво залізниць спільно з лінійними управліннями МВС на транспорті розробило відповідні заходи. Зокрема, в касових залах встановлені камери відеоспостереження. У всіх квиткових касах позакласних вокзалів і вокзалів першого класу використовуються технічні засоби, що дозволяють виявляти та попереджати випадки “співпраці” квиткових касирів з перекупниками.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас