Мобільні оператори визначаться з участю в конкурсі на 3G після детального вивчення умов тендеру та розрахунку окупності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мобільні оператори визначаться з участю в конкурсі на 3G після детального вивчення умов тендеру та розрахунку окупності

Фондовий ринок
545
Мобільні оператори визначаться з участю в конкурсі на отримання ліцензій на надання послуг зв’язку третього покоління (3G, стандарт UMTS) після детального вивчення умов тендеру та розрахунку окупності.
“Ми уважно вивчимо умови тендера, зробимо розрахунки окупності проекту з урахуванням можливих доходів (на жаль, купівельна спроможність населення падає, ринок зменшився внаслідок втрати територій), необхідних витрат на придбання ліцензій, конверсію, будівництво мережі з урахуванням вимог по термінах покриття, і після цього визначимося”, – сказав директор з корпоративного управління“МТС Україна“Олег Проживальський.
У “Київстарі” також заявили про готовність коментувати свої плани щодо участі в тендері після вивчення умов і прийняття рішення акціонерами.
“Можемо сказати так: ми детально вивчимо умови і наші акціонери приймуть рішення. Заявку ми повинні подати до 15 січня, відповідно, ми зараз будемо детально вивчати документ” – сказав глава АТ “Київстар” Петро Чернишов.
Ще один потенційний претендент на отримання ліцензій компанія “Астеліт” також поки не готова підтвердити свою участь у тендері.
“Ми уважно аналізуємо умови тендеру і будемо діяти відповідно з бізнес-інтересами компанії та інтересами наших абонентів”, – сказав директор з корпоративних відносин оператора Дмитро Фурман.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас