МЮФ Integrites забезпечила представництво інтересів України у ЄСПЛ у зв'язку з Кримським питанням — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЮФ Integrites забезпечила представництво інтересів України у ЄСПЛ у зв'язку з Кримським питанням

230
Міжнародна юридична фірма Integrites надала допомогу Міністерству юстиції України у представленні інтересів України в Європейському суді з прав людини у складному і делікатному спорі з Російською Федерацією. І для цих цілей МЮФ Integrites, в тому числі, залучила до співпраці Джеремі МакБрайта (Jeremy McBride) як провідного баристера з широким міжнародним досвідом, адвоката вищого рангу Палати «Монктон Чеймберс» (Лондон).
Джеремі МакБрайт (Jeremy McBride) має великий досвід представництва інтересів фізичних і юридичних осіб на підставі Європейської конвенції про захист прав людини і основних свобод 1950 року та протоколів до неї, а також широкого кола інших регіональних і міжнародних норм і механізмів у галузі прав людини в Європейському суді з прав людини та інших міжнародних судових інституціях.
Крім того, юристи МЮФ Integrites надавали Міністерству юстиції України правову допомогу в наданні роз’яснень та консультацій з підготовки проекту позовної заяви у Європейський суд з прав людини. Також МЮФ Integrites брала безпосередню участь у розробці аргументації позовної заяви та підготовці експертного висновку на підтримку застосування Статті 1 Протоколу № 1 Європейської конвенції про захист прав людини та основних свобод до державних юридичних осіб та майна міністерств. МЮФ Integrites займалась ретельною підготовкою письмових зауважень по суті, включаючи передбачення контраргументів, складання відповідних доповнень і змін у письмових зауваженнях стосовно конкретних обставин справи, а також наданням консультацій та правової підтримки під час комунікаційної стадії розгляду в Європейському суді з прав людини.
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас