Найважливіші цифри і цитати понеділка, 8 грудня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати понеділка, 8 грудня

996
Найважливіші цифри і цитати понеділка, 8 грудня:
  • У магазини Duty Free в аеропорту “Бориспіль” протягом 2-3 років вкладуть 10 млн євро
  • Ціни на нафту Brent знизилися до $68,20, на WTI – до $65,06
  • Україна з початку опалювального сезону скоротила запаси газу на “3,5 млрд куб. м”: http: //news.finance.ua/ua/news/-/340123
  • З початку року населення забрало з банківської системи 124,5 млрд грн і $8,7 млрд
Голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус про формування бюджету-2015
“Ми активно працюємо з новим складом Кабінету Міністрів України та Міністерством фінансів над формуванням державного бюджету на 2015 рік. Він базуватиметься на нових законах і реформах, які будемо пропонувати Уряду. Плануємо, що вже наступного тижня пакет відповідних законопроектів буде поданий до Верховної Ради України”.
Міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин про імпорт електроенергії
“Ми на останній стадії домовленостей про імпорт. Це буде додатково близько 1,5 тис. МВт. Крім того, з понеділка будуть запущені два атомних блоки, що забезпечить ще близько 2 тис. МВт електроенергії. Це дозволить вирівняти ситуацію”.
Президент України Петро Порошенко про децентралізацію влади
“Сьогодні громади хочуть жити по-новому і мати більше можливостей. Ми готові почати процес децентралізації влади. Необхідність таких змін є особливо актуальною з наближенням виборів сільських, селищних, міських голів та депутатів місцевих рад. Але обрані громадами представники повинні бути готовими отримати разом з широкими повноваженнями і відповідальність за життєдіяльність і розвиток територій “.
Керуючий партнер правової групи “Побережнюк і партнери” Лариса Побережнюк про зміни в Податковому кодексі
“Зі страхом чекаємо цих змін – вони приведуть до того, що бізнес опиниться під великою загрозою. На сьогоднішній день підраховано, що збитки, які може понести бізнес складуть близько 70 млрд. грн. З них тільки 50 млрд. будуть втрати по податковому кредиту ПДВ . Це найнебезпечніший момент з усіх – все податковий кредит, який був сформований в компанії в цей період, не буде прийматися до уваги”.
Міністр юстиції України Павло Петренко про люстрацію чиновників обласного та районного рівнів
“Спочатку перевіряються центральні органи виконавчої влади. Починаючи з весни наступного року, ми будемо перевіряти обласний рівень і відповідно з кінця наступного року буде перевірятися районний рівень. Проведення люстраційного процесу означає тотальні звільнення мільйона або сотень тисяч людей. Це означає, що весь державний апарат пройде перевірку, відповідно до єдиниого стандарту”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас