Китайський прорив: Huawei представила новий мобільний 8-ядерний процесор Kirin 620 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайський прорив: Huawei представила новий мобільний 8-ядерний процесор Kirin 620

Світ
1217
Huawei відмовилася від випуску смартфонів з Windows Phone і представила 8-ядерний 64-бітний процесор Kirin 620.
Компанія Huawei вирішила відмовитися від випуску смартфонів на базі операційної системи Windows Phone. Причина такого рішення полягає в тому, що компанія не заробляє гроші при виробництві таких пристроїв.
Більш того, представник Huawei заявив, що ніхто так і не зміг заробити на операційній системі Microsoft. Ймовірно, він мав на увазі нових партнерів, наприклад, Blu, Lava, Micromax, Prestigio, Yezz. Справа в тому, що з метою завоювання ринку Microsoft пішла на істотне зниження цін напередодні новорічних свят. Очевидно, це вплинуло на продажі пристроїв партнерами корпорації.
Разом з тим, нещодавно Huawei представила новий мобільний процесор Kirin 620. Це 8-ядерна система-на-чіпі, що підтримує 64-бітові інструкції. Пристрій виготовляється за нормами 28-нанометрового технологічного процесу, містить вісім ядер на базі архітектури Cortex-A53, що працюють на частоті 1,2 ГГц, а також графічне рішення Mali450 MP4. Новинка підтримує пам’ять LPDDR3, стандарти зв’язку GSM, TD-SCDMA, WCDMA, TD-LTE, LTE FDD і LTE Cat. 4, камери з роздільною здатністю сенсора до 13 мегапікселів. У плані продуктивності процесор Huawei Kirin 620 можна порівняти з чіпом Qualcomm Snapdragon 410.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас