Бюджет-2015 буде формуватися на новій податковій базі - обіцяє ДФС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бюджет-2015 буде формуватися на новій податковій базі - обіцяє ДФС

Казна та Політика
3816
Голова ДФС України Ігор Білоус заявив, що бюджет-2015 буде формуватися на новій податковій базі. Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України.
“Ми активно працюємо з новим складом Кабінету Міністрів України та Міністерством фінансів над формуванням державного бюджету на 2015 рік. Він базуватиметься на нових законах і реформах, які будемо пропонувати Уряду. Плануємо, що вже наступного тижня пакет відповідних законопроектів буде поданий до Верховної Ради України “, – заявив голова ДФС України І.Білоус під час брифінгу в Кабінеті Міністрів України.
Голова ДФС висловив сподівання, що парламент також прийме і закон про податковий компроміс, якого чекає бізнес. Це дозволить ще до кінця поточного року залучити в бюджет значну суму коштів.
У той же час, підкреслив глава відомства, фіскальна служба сьогодні не тільки активно працює над впровадженням урядових законодавчих змін, які фактично і почнуть реформи в економіці нашої держави, але і розробкою реформ, необхідних безпосередньо для фіскальної служби.
“Ми окреслили для себе чотири вектора. Перший – активна участь у законотворчій роботі, другий – розвиток інформаційних технологій, тобто збільшення кількості електронних сервісів з поліпшенням обслуговування платників. Третій вектор – реструктуризація фіскальної служби, яка в перспективі призведе до значної оптимізації кадрового потенціалу та підвищення ефективності роботи служби в цілому. і четвертий, який ми опрацьовуємо разом з суддями, – юридичний. Він передбачатиме зміну процедури адміністративного оскарження, податкові суди і т.д. “, – зазначив І.Білоус.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас