Порошенко заявив про готовність розпочати процес децентралізації влади - "сьогодні громади хочуть жити по-новому" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко заявив про готовність розпочати процес децентралізації влади - "сьогодні громади хочуть жити по-новому"

Казна та Політика
974
Президент України Петро Порошенко привітав працівників органів місцевого самоврядування з професійним святом, яке відзначається щорічно 7 грудня, і заявив про готовність розпочати процес децентралізації влади. Про це йдеться в повідомленні прес-служба глави держави.
“Сьогодні громади хочуть жити по-новому і мати більше можливостей. Ми готові почати процес децентралізації влади. Необхідність таких змін є особливо актуальною з наближенням виборів сільських, селищних, міських голів та депутатів місцевих рад. Але обрані громадами представники повинні бути готовими отримати разом з широкими повноваженнями і відповідальність за життєдіяльність і розвиток територій “, – сказано в привітанні.
За словами Президента, саме від сумлінності, ініціативності та активності працівників органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад залежить рівень стандартів організації управління в містах, селах і селищах, якість виконання зобов’язань, забезпечення самостійності і дотримання принципу самоврядування громад.
“Заможні громади – це запорука процвітаючої єдиної України. Бажаю людям бути успішними і ефективними, а працівникам органів місцевого самоврядування – завжди діяти в інтересах людей”, – заявив Порошенко.
Відзначимо, День місцевого самоврядування був затверджений 25 листопада 2000 другим Президентом України Леонідом Кучмою.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас