Проблеми з процесором можуть затримати вихід Samsung Galaxy S6 і LG G4 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проблеми з процесором можуть затримати вихід Samsung Galaxy S6 і LG G4

Технології&Авто
882
Корейські Samsung і LG побоюються, що доведеться перенести випуск флагманських смартфонів через проблеми з новим чипом компанії Qualcomm. Про це повідомляє видання Business Korea з посиланням на джерело в індустрії.
Видання повідомляє, що новий процесор Qualcomm – Snapdragon 810, представлений ще в квітні, не вдається змусити коректно функціонувати: спостерігається перегрів і падіння швидкодії чіпа. (Сучасні процесори вміють автоматично знижувати швидкість для усунення перегріву, але при цьому зменшується і продуктивність процесора – Примітка «Стрічки.Ру»). Також спостерігаються проблеми з контролером пам’яті і коректністю роботи відеоконтролера Adreno 430.
Зазвичай Samsung представляє нові флагманські смартфони серії Galaxy S на виставці MWC в Барселоні, яка цього разу почнеться в березні. Теоретично LG має трохи більше часу, так як попередню свою старшу модель, G3, вона запустила влітку, але спостерігається тенденція до більш раннього анонсу флагманських апаратів.
Для Samsung потенційним вирішенням проблеми може бути використання власного процесора Exynos. LG також має свій чіп NUCLUN, але він призначений тільки для процесорів початкового рівня. Також з проблемою може зіткнутися Sony, що планувала використовувати Snapdragon 810 в смартфоні Xperia Z4 і не має власного процесора.
Процесор Snapdragon 810 повинен був стати для Qualcomm першим 64-бітним чіпом для смартфонів. Чіпи саме цієї компанії воліють провідні виробники смартфонів при створенні флагманських моделей. Також Snapdragon 810 дозволив би корейським і японським творцям розумних телефонів оснастити їх дисплеями з роздільною здатністю Ultra HD (3840 на 2160 пікселів).
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас