Toyota відкликає 185 тис. автомобілів в Японії і 5 тис. - у Китаї... — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota відкликає 185 тис. автомобілів в Японії і 5 тис. - у Китаї...

Фондовий ринок
205
Toyota Motor Corp. розширює відкликання автомобілів у зв’язку з дефектом подушок безпеки, випущених японської Takata Corp .: автовиробник відкличе близько 190 тис. машин в Японії і Китаї, включаючи деякі модифікації Corolla.
Відкликання торкнеться автомобілів, вироблених в період з вересня 2002 по грудень 2003 року, відзначають в Toyota. Компанія має намір замінити насоси подушок безпеки в автомобілях, що відкликаються.
Міністерство транспорту Японії наказало іншим автовиробникам, перевірити, чи не використовували вони той же тип подушок безпеки в своїх автомобілях протягом того ж періоду часу. Це означає, що про додаткове відкликання машин можуть оголосити й інші японські компанії.
11 світових автовиробників, включаючи Toyota, Honda і Chrysler, відкликали близько 17 млн автомобілів по всьому світу за останні шість років через потенційні проблеми з використанням подушок безпеки, що випускаються Takata. Дефекти подушок безпеки вважаються причиною загибелі принаймні п’яти чоловік.
Останній випадок самовільного вибуху подушки безпеки Takata був в Японії в листопаді, він стався в автомобілі Toyota, відправленому на смітник, тому ніхто не постраждав.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас