Найважливіші цифри і цитати середи, 3 грудня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати середи, 3 грудня

904
Найважливіші цифри і цитати середи, 3 грудня:
  • Фонд гарантування вкладів зможе відшкодувати фізособам-вкладникам VAB Банку 7,1 млрд грн з 10 млрд грн
  • Україна посіла 142-е місце в Індексі сприйняття корупції Transparency International
  • НБУ надасть Фонду гарантування вкладів фінансування майже на 10 млрд грн
Кандидат на пост міністра економіки Айварас Абромавічус про реформи в Україні
“Робота має бути довга, складна, Україна найбідніша, найбільш корумпована країна в світі, потрібно дуже жорстко діяти в такі часи, використовуючи найрадикальніші методи. Я, по суті, реформатор, будемо жорстко поводитися з регуляторними органами”.
Народний депутат від “Блоку Петра Порошенка” Віктор Чумак про призначення іноземців на посади суддів Верховного суду України і генерального прокурора
“У нашій державі подолати корупцію в судовій гілці влади зусиллями власних громадян буде дуже складно. Такі системи настільки пов’язані між собою корупцією, взаємовідносинами, які дуже складно подолати… є ідея про надання можливості призначати іноземців на посади суддів Верховного суду України”.
Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк про зовнішній борг України
“Зовнішній державний борг України на сьогодні, як і на початку року, становить 72,9 мільярда доларів. Через падіння валютного курсу, який є викликом і пов’язаний з військовою агресією… гривнева заборгованість має дещо інші цифри… Але це виклик, який ми разом з Нацбанком повинні прийняти, щоб стабілізувати обмінний курс і банківський сектор”.
Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин про внесення передоплати “Газпрому”
“Протягом цього тижня планується авансова оплата 1 млрд кубів, які ми плануємо використовувати протягом цього місяця. Думаю, що це буде здійснено (платіж – ред.) сьогодні-завтра, думаю навіть, що, скоріше, сьогодні. Але це вже питання техніки”.
Екс-міністр ЖКГ України і голова “Спілки власників житла України” Олексій Кучеренко про нові тарифи на послуги теплопостачання в Україні
“Тарифи, які зараз нам пред’явили, реально відобразили ту ціну на газ, яка була закладена ще в 2010 році. Ще той уряд хотів підвищити тарифи для населення, але йому не дали цього зробити. Ця проблема “докотилася” до нас. Регулятор ще влітку прийняв рішення і заклав в нові тарифи ціну на газ”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас